torsdag den 19. maj 2011

En potpourri af Naivitet & Sex.

Følgende tanker og refleksioner har jeg gjort mig igennem årene – men jeg er muligvis ikke blevet klogere. Størstedelen af mine mandlige bekendtskaber siger, at mænd altid har en intention, et håb om at sexe med den kvinde de henvender sig til, og de kalder mig derfor omsorgsfuldt, romantisk og naiv, når jeg fortæller at jeg skal mødes med et menneske, der er hankøn.

Har mænd altid en skjult sexagenda, et motiv, en hensigt med at henvende sig til en kvinde?
Eller er der tale om visse mandetyper der altid har en skjult agenda?

Alanis Morissette beskriver helt præcist hvordan jeg et par gange har haft æren af at opleve en mands adfærd; “You took a long hard look at my ass and then played golf for a while and you took me out to wine dine 69 me, but didn’t hear a damn word I said”.
Nå ja – det er jo en åbenlys klar agenda..tænker du, måske.

Men hvad så med den mere uklare kontekst..
Mænd der har et lidt større perspektiv.. dem der spørger nysgerrigt og interesseret til dig, dit liv. Ordsmedene, gentlemændende, dem med øjenkontakt, åbent kropssprog, fleksibilitet og rummelighed.
Jo, dem kan vi godt li’ ikk’..for de sidder da ikke med en papegøje på skulderen der siger SEX, SEX, og atter SEX?

Hvordan hænger det sammen, i jeres hormonelle testosteron univers?

4 kommentarer:

  1. De mænd, der ikke har tiltrækkelig pli til at møde en ukendt kvinde, har sandsynligvis aldrig haft nære venskaber med det modsatte køn og mangler sikkert også respekt på vigtige områder i sin samlevers øjne.
    Selvfølgelig spiller hormonerne altid ind, men du har generelt ret: Mange mænd burde opleve sig selv på video eller fra barnsben lære den mentale side af seksualundervisning.
    Det er så nok en svær én i disse tider med Paradise Hotel....

    SvarSlet
  2. (For øvrigt er mænd noget vildt overdrevet noget).
    Vi er vanvittig gode til at stå flere timer foran et spejl - uden at det egentlig gør et større indtryk på kvinder!
    Vi går ofte fra en date uden at ane, at daten ved mere om os end os selv - bagefter!
    Møder vi en kvinde, der stiller lidt dybere, måske umiddelbart uforståelige spørgsmål, så tror vi øjeblikkeligt, at hun er mere intelligent end os selv - og så slutter festen!
    Synes hun, at du er venne-potentiale - så er det den ultimative fornedrelse!
    Primat-manden ville ALDRIG fortælle vennerne, at han har mødt en kvinde han kan tale med om alt, og egentlig beriger ham i komplekset mand/kvinde - de ville tro han var bøsse!
    Hvis vi har glemt at lukke gylpen og hun pænt minder os om det - så er hun garanteret ude på det frække!

    SvarSlet
  3. Peter:
    Ja, Paradise Hotel og diverse andet skrammel, har nok ikke en positiv effekt på at fjerne fokus lidt fra det seksuelle..men egentlig synes jeg det er komplekst. Det seksuelle er jo vigtigt. Det er bare udgangspunktet jeg stiller tvivl ved..

    Og stof til eftertanke, dine tanker om, hvordan i mænd sommetider læser kvinders signaler og ytringer!;-)

    SvarSlet
  4. Det handler såmænd blot om en form for ydmyghed og respekt både for én selv og den anden ved et førstemøde, to køn imellem. I de få tilfælde hvor det bare "klikker så meget" at ord er ligegyldige, en helt anden sag. Og så er der måske blot tale om et fejltrin, fordi snakken ikke rigtig glider morgenen efter.
    Det ville være på tværs af vores genetiske drift at tro, at mænd altid har en "seksuel agenda" i forhold til et nyt kvindeligt bekendskab. Helt i tråd med kvinder.
    Brian eller Ronny med tatoveringerne og de muskuløse overarme tiltrækker stripper-pigerne, men på et plan, hvor intet andet ofte er nødvendigt - og vi ved, hvordan de fleste af de forhold ender!
    Og modsat kan den sky matematik-lærer og den følsomme bibliotekar kneppe hjernen ud på hinanden, så enhver porno-stjerne ville få præstations-angst.
    Mens Hr. og Fru Danmark gør til samtale-terapi fordi de egentlig aldrig har haft et sex-liv og nu har alskens undskyldninger for at sidde sent oppe og ikke kravle i kanen.
    Med henhold til dine ord "Ordsmedene, gentlemændende, øjenkontakt, åbent kropssprog, fleksibilitet og rummelighed", ja, så står det jo helt klart i jeres magt at være selektive!
    Vi er såmænd ikke så få herude...

    SvarSlet